Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet

MaNDA

Mi köze a faros Ikarusznak a 120 éves Titóhoz?

2012. május 10. - MaNDA

Ilyen és ehhez hasonló, a világ folyását alapjaiban befolyásoló kérdések megválaszolására vállalkozik a MaNDA blog :-) Igen, a Magyar Nemzeti Digitális Archívum és Filmintézet tevékenysége már nem csupán a Facebookon követhető nyomon, de saját bloggal is jelentkezik a web2 világában.

Ám nem magyarázzuk tovább a bizonyítányunkat, inkább megválaszoljuk a címben feltett kérdést: mindkét tárgyról kimerítő információval tudunk szolgálni oldalainkon.

1. A faros Ikarusz nem volt túlsúlyos.

tito_lead.jpgtito_lead.jpgikarus_66_lead.jpg

 


2. Állítólag Titó ezt elismerte, miután kétszer megnézte

Ha megnézitek a linkek alatt található videót, erről meg is győződhettek.

BRÉKING:

Tegnap este Brüsszelben az Europeana-napon a kulturális miniszterek értekezletén a MaNDA nagy sikerrel bemutatta Leonardo lovasszobrának 3D-ben scannelt változatát. Az eredeti alkotás a Szépművészetiben található. Holnapra megmutatjuk! :-)

MÁR MEGINT BRÉKING!

A MaNDA TV meg tele van ingyenesen nézhető filmekkel:

Screen shot 2012-05-10 at 3.14.42 PM.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manda.blog.hu/api/trackback/id/tr104500426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása